3D printer Prusa i3 MK3S+ sastavljeni

Osnovne značajke
Original Prusa i3 MK3S+ nasljednik je nagrađivanog 3D printera Prusa i3 MK2S, koji uz nadogradnju za višebojno printanje (Multi Material Upgrade 2S), postaje sustav koji je u mogućnosti istovremeno printati do 5 različitih boja ili filamenata. Takva nadogradnja omogućava mu cijeli niz...
1.559,90€ 11.753,07kn
12 x 129,99€24 x 69,55€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 5

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
3D printer Prusa i3 MK3S+ sastavljeni
1.559,90€ 11.753,07kn
Opis
Original Prusa i3 MK3S+ nasljednik je nagrađivanog 3D printera Prusa i3 MK2S, koji uz nadogradnju za višebojno printanje (Multi Material Upgrade 2S), postaje sustav koji je u mogućnosti istovremeno printati do 5 različitih boja ili filamenata. Takva nadogradnja omogućava mu cijeli niz prednosti.

istovremeni 3D ispis do 5 filamenata

unaprijeđena verzija (Multi Material 2.0)

odličan omjer cijene i kvalitete

visoka preciznost 3D ispisa

Kupnjom Original Prusa i3 MK3S+ 3D printera i Multi Material nadogradnje dobivaš:drugu generaciju multi materijal dodatka
odvojivu magnetsku čeličnu ploču sa PEI površinom

novu EINSY RAMBo matičnu ploču

tihe Trinamic drivere sa rezolucijom od 256 mikrokoraka

brži 3D printing: 200+ mm/s

bez senzora za X i Y osi

otkrivanje i oporavak pomaknutih slojeva

poboljšanu čvrstoću okvira s aluminijskim izbočinama

nastavak 3D ispisa u slučaju gubitka struje

bolje hlađenje s obje strane 3D printanog predmeta

izborni WIFI s octoprint sučeljem je uključen

Bondtechov pogon ekstrudera – filament je pogonjen s obje strane

senzor protoka i prisutnosti filamenta uz detekciju kretanja

automatsko punjenje filamenta kada se umetne u ekstruder

otkrivanje zaglavljenog ekstrudera s pauziranim 3D ispisom

ventilator za hlađenje ekstrudera i ventilator za hlađenje ispisa detektiraju RPM. Kada je ventilator ekstrudera blokiran, 3D printer će se zaustaviti kako bi spriječio oštećenje ekstrudera. Isto vrijedi i za ventilator za ispis.

ekstra tihi Noctua ventilator

novu sonda P.I.N.D.A. 2 s uključenim termistorom – brže kalibriranje temperature

senzor sobne temperaturePrusa i3 MK3S+ daleko je najkvalitetniji desktop 3D printer koji smo testirali te ga koristili za potrebe vlastite serijske proizvodnje. Njegova preciznost, pouzdanost, kvaliteta i jednostavnost korištenja čine ga danas najtraženijim desktop 3D printerom na tržištu. Na njemu možeš postići vrhunske rezultate 3D ispisa uz minimalno rada na samom stroju te nudi zaista odličan omjer cijene i kvalitete.


Zašto odabrati Prusu?
Prusa Research je europski proizvođač 3D printera koji je ujedno osvojio sve svjetske ljestvice prema popularnosti i kvaliteti 3D printera koje proizvodi te pokrenuo čitavu revoluciju u proizvodnji desktop 3D printera. U maker kategoriji 3D printera po našem iskustvu nema mu premca!

Prethodnik Prusa i3 MK2S 3D printer bio je pobjednik 3D Printer Shootout 2017. i 2018. natjecanja, prema prestižnom MAKE magazinu. Također, više od godinu dana najbolji je desktop 3D printer obzirom na 3Dhubs.com Trends. MK2S je osim toga proglašen najboljim 3D printerom u 2018. U “Workhorse” kategoriji na 3DHubs.com Guide je, sa rezultatom od 9.3, sveukupno najbolje ocjenjeni 3D printer.

Original Prusa i3 MK2S je najčešće korišten 3D printer prema 3DHubsu, od siječnja 2016. na dalje, a Originalni Prusa i3 MK2S je najbolje ocijenjen 3D printer od Q3 2016 (Četiri kvartala za redom!). Ako te zanimaju detaljnije statistike, možeš ih provjeriti na www.3dhubs.com/trends


Što je uključeno?

Prusa i3 MK3S+ sastavljen i kalibriran

Multi material 2.0 nadogradnja (sastavljen i kalibriran)

Prusament PLA free sample – 2 x 25g

3D printing handbook

prusa naljepnice

set alata

ljepilo za podlogu

krpica za čišćenje radne podloge

Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Komercijalno jamstvo na ovaj uređaj je u trajanju 24 mjeseca za fizičke osobe i 12 mjeseci za pravne osobe.

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava.
Tips & tricks za tvoj Prusa 3D printer

Nakon što si izvadio svoju Prusu i3 MK3S+ iz pakiranja pobrini se da je staviš na čvrstu i stabilnu podlogu kako bi umanjio nepotrebne vibracije.

Kad si 3D printer uključio u struju prvo što je potrebno napraviti je kalibraciju po Z osi. Opciju možeš pronaći u meniju pod Calibration/Calibrate Z. S ovim si se pobrinuo da, ukoliko je tokom prijevoza došlo do pomaka između lijeve i desne strane na vretenu, se obje strane ispravno poravnaju. Prateći upute 3D printer će samostalno proći potrebni slijed radnji te sa senzorom udaljenosti (PINDA) izmjeriti udaljenost od podloge u 9 točaka.

Kako bi prvi sloj dobro prijanjao uz podlogu pobrini se da je podloga čista bez prašine i masnoća, podlogu možeš čistiti alkoholom (IPA).

Dodatno za vrijeme pokretanja 3D printa i pregleda izgleda prvog sloja možeš fino podešavati udaljenost mlaznice od podloge, kroz opciju ‘live adjust Z’

Povezani artikli

Top