3D printer Creality Ender-3 S1 Plus

Besplatna dostava
Osnovne značajke
Creality Ender 3 S1 Plus je “povećana” verzija najnovijeg i najinovativnijeg 3D printera za kućnu uporabu koji je proizašao od Creality proizvođača a to je Ender 3 S1! Odlikuje se mnogim vrhunskim karakteristikama, a sve omogućuju lakše, jednostavnije i brže postavljanje 3D printera, ali...
4.699,00kn 623,66€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 391,58kn24 x 209,50kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
3D printer Creality Ender-3 S1 Plus
4.699,00kn 623,66€
Opis
Creality Ender 3 S1 Plus je “povećana” verzija najnovijeg i najinovativnijeg 3D printera za kućnu uporabu koji je proizašao od Creality proizvođača a to je Ender 3 S1! Odlikuje se mnogim vrhunskim karakteristikama, a sve omogućuju lakše, jednostavnije i brže postavljanje 3D printera, ali i printanje 3D modela. Dolazi s određenim značajkama na koje ste već i navikli poput fleksibilne radne podloge, ali i s mnogim novostima koje mnogi od Vas dodaju na prethodne Ender 3, 3 Pro i 3 V2 varijante kako bi dosegli ovaj oblik 3D printera.

PLUS verzija dolazi s dodatnim poboljšanjima usporedno sa standardnom S1 varijantom. Vrijedno spomena je potpuno novi, potpuno metalni, “Sprite” ekstruder s dvostrukim zupčanicima. Također, dolazi i s 4,3” ekranom osjetljivim na dodir i PC fleksibilnom magnetnom podlogom i gabariti printanja su mu 300x300x300 mm.

Volumen prostora za printanje 300 x 300 x 300 mm

Ender3 S1 Plus je nadograđen s vrlo velikim volumenom za printanje koji iznosi 300 x 300 x 300 mm što Vam omogućuje printanje velikih modela u jednom ciklusu.

CR Touch automatsko niveliranje podloge

CR Touch omogućuje automatsko niveliranje podloge u 16 točaka što ubrzava proces pripreme, a time ostavlja više vremena za uživanje u printanju.

Novi metalni “Sprite” Full-metal ekstruder na Creality Ender 3 S1 Plus

“Sprite” potpuno metalni ekstruder s dvostrukim zupčanicima i snagom ekstruzije od 80N osigurava glatko provođenje filamenta. S time je osigurana stabilnost provođenja filamenta što rezultira točnijim printevima, a ujedno omogućava i bezbrižno printanje fleksibilnih filamenata poput TPU/TPE.

Novi ekran osjetljiv na dodir

4,3-inčni ekran osjetljiv na dodir s potpuno novim korisničkim sučeljem prilagodljivim na 9 jezika za jednostavno upravljanje. Izvrsna reaktivnost na naredbe čini ga iznimno dobrim dodatkom. Automatski se zamrači nakon 3 minute nekorištenja, što štedi energiju i štiti okoliš.

Sinkronizirane dvostruke Z-os vodilice

Dvostruke vodilice na Z-osi povezani remenom i dvostruki motori osiguravaju stabilno kretanje i kvalitetan ispis.Vrlo brzo sastavljanje i jednostavno rukovanje

Kupnjom ovog 3D printera dobivate ga satavljenim 96%. Od Vas se očekuje da sastavite 6 modula, što je vrlo lako uz uputstva kako bi dobili funkcionalni 3D printer.

Ostale značajke Creality Ender 3 S1 Plus:

Senzor filamenta
Tiha 32-bitna matična ploča
Jednostavno sastavljanje u 6 koraka
Mogućnost ugradnje Laser modula
Nastavak printanja nakon izvanrednog prekida
Mogućnost daljnje nadogradnje

Povezani artikli

Top