Projektor ViewSonic PLEDW800

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 5100000133
5.799,00 kn u dućanu
5.509,05 kn
Jamstvo: 36 mjeseci Dostava: besplatna Isporučivo: ne
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN: PITAJTE NAS KAD ĆE BITI
 • OPIS


  LED projektor WXGA rezolucije
  120000:1 kontrast
  HDMI & MHL konekcije
  ultra prijenosan
  ugrađen USB/SD čitač


  LED projektor ViewSonic PLEDW800 je ultra prijenosni projektor, WXGA rezolucije s visokim kontrastom od čak 120000:1. Kompaktnog dizajna i izrazito lagan, ovaj projektor namjenjen je podjednako za posao ali i za kućnu zabavu. Životni vijek lampe iznosi čak 30 000 sati.

  Ekskluzivna SuperColor tehnologija nudi širok raspon boja za živopisne projekcije, dok SonicMode zvučni sustav, omogućuje snažnu i jasnu kvalitetu zvuka za reprodukciju multimedijskih sadržaja, bez potrebe za spajanjem dodatnih zvučnika.

  Utor za SD karticu, USB čitač i 2GB ugrađene memorije omogućuju PC less prezentacije, odnosno prezentacije bez korištenja računala, izravno s SD kartice ili USB sticka. Kompaktan i lagan sa samo 0.83 kg, PLEDW800 je dovoljno malen da stane u kofer, ruksak, ili u dlan, što ga čini idealnim prijenosnim projektorom za poslovne ljude koji su često u pokretu i na putovanju.

  Ovaj projektor koristi LED tehnologiju koja je ekološki prihvatljiva, a sam uređaj nudi više od 30.000 sati rada, što potpuno minimalizira troškove održavanja. WXGA razlučivost nudi izrazitu fleksibilnosti i kompatibilnost - bilo da ga povezujete s widescreen prijenosnim računalom u sobi za sastanke, ili gledate HD sadržaj u učionici, neće biti izobličenja slike!

  HDMI je najbolji i najlakši povezivanja za istinsku kvalitetu digitalne slike i kristalno jasan zvuk. HDMI sučelje na ViewSonic PLEDW800 projektoru omogućuje povezivanje s raznim uređajima, uključujući HD igraće konzole, Blu-ray playere, prijenosna računala, digitalne kamere, i mnoge druge uređaje.

  "...ovaj Viewsonicov model je ipak sasvim drugačija zvjerka. Veličine je kakvog set-top boxa, mase od 830 grama, te se može ubaciti apsolutno bilo kamo i s lakoćom ponijeti na put. U skladu s previđenom namjenom, objektiv mu je fiksni i short throw tipa. Uz projekcijski omjer od 1,4:1, sposoban je prikazati sliku dijagonale od 24 do 100'', ovisno o udaljenosti od platna.

  Zaključno: izrazito male dimenzije i mala masa, dolazi s torbom za prenošenje, tihi rad, short throw leća, glasan zvučnik, dostupni svi konektori i dobar daljinski upravljač!"