Diktafon OLYMPUS VN-741PC Black (4GB) inc. Batteries

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 1090501016
399,99 kn u dućanu
379,99 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: 1 dan
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, MasterCard, VISA, Maestro
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, RIJEKA, OSIJEK, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, PULA, WEB SHOP
 • Olympus

  Olympus je međunarodna kompanija specijalizirana za elektroniku. Osnovana je 1919. godine u Japanu. 1990. godine Olympus je predstavio svoju prvu liniju digitalnih fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, dalekozora, audio uređaja, medicinskih endoskopa i ostale medicinske opreme. Chipoteka vam nudi diktafone i kablove za fotoaparate marke Olympus.

 • OPIS


  Dizajniran kako bi uhvatio svaki ton.
  Mikrofon niskog šuma je velikog promjera te je višestruko usmjeren što osigurava hvatanje zvuka iz svih smjerova dok istovremeno drži šumove i pozadinsku buku na minimumu. Sve to čini ovaj snimač idealnim uređajem za snimanje diktata.

  Sam podešava za vas.
  Kako bi slušanje vaših snimki bilo ugodnije, Inteligentni Auto Način automatski podešava nivo snimanja na razinu izvora zvuka. Kada govornik priča jako glasno snimač smanjuje ulazni nivo dok kod tihih govornika pojačava ulazni nivo – kako bi uvijek bio stalan nivo zvuka.

  Napravljen za početnike. Savršen i za napredne korisnike.
  S dva različita načina prikaza uvijek možete koristit svoj snimač čak ako ste i početnik. Jednostavni Način prikazuje samo osnovne informacije velikim fontom i ograničava opcije izbornika postavki na često korištene funkcije. Za napredne korisnike puna funkcionalnost izbornika je raspoloživa u Normalnom načinu.

  Najjednostavniji način snimanja podataka.
  Jednostavno pohranjujte podatke s ugrađenim USB konektorom. Jednostavno ga stavite u svoj PC ili Mac i prebacite snimke s uređaja na vanjski tvrdi disk. Možete ga koristiti i kao USB disk za dijeljenje dokumenata.